Dinner
M
enu
■Hors-d'oeuvre
生ハムとサラミのてんこ盛り
Assorted Ham and Salami
- - - 1,200yen
モッツァレラとトマトのカプレーゼ
Caprese with Hyuga stock farm's Mozzarella and tomato
- - - 800yen
自家製オリーブマリネ
Marinated Olives
- - - 300yen
季節野菜のピクルス
Seasonal vegetable Pickles
- - - 300yen
お野菜のスープ
Vegetables Soup
- - - 500yen
きのこのオムレツ ポルチーニのソース
Fungi Omelette with Porcini sauce
- - - 1,200yen
季節のお野菜料理
Seasonal Vegetables
- - - 800yen~
シェフの気まぐれサラダ
Chef's Salad?of the Day
- - - 1,200yen
季節のフレッシュお野菜バーニャカウダ仕立て
Seasonal fresh vegetables with bagna cauda sauce
- - - 1,200yen
■Fish and Meat
フレッシュオイスター
Fresh Oyster
- - - 400yen
鮮魚のカルパッチョ
Fresh Fish Carpaccio
- - - 1,800yen~
鮮魚のポワレ
Pan-sauteed Fresh Fish
- - - 2,000yen~
活オマール海老のまるごと一匹 ロースト
Roasted a whole Fresh Lobster with mango sauce
- - - 5,000yen
岩手白金豚の自家製 田舎風パテ
Homemade Pork Pate (Using Iwate Hakkinton)
- - - 1,200yen
豚足と豚耳のジュレ寄せ ~テート・ド・フロマージュ~
Tete de Fromage Jellied Pettitoes and pork ear (head cheese)
- - - 1,200yen
国産牛のローストビーフ
Roasted Japaneses beef
- - - 3,000yen
白金豚肩ロース肉の低温ロースト
Slow Roasted Pork butt (Using Iwate Hakkinton)
- - - 2,500yen
シェフおすすめステー キマレーシアSiewさんの黒コショウで食べる 黒毛和牛ランプ肉のステーキ(160g)
Chief's recommendation steak Wagyu rump steak with Mr.Siew's black pepper (160g)
- - - 4,800yen
ブラックアンガス牛 フィレ肉のステーキ(200g)
Black Angus beef fillet steak (200g)
- - - 5,000yen
京都亀岡 七谷鴨胸肉のロースト
Roasted Canard (Kyoto Nanatani Kamo)
- - - 4,000yen
■Truffle Dishes
トリュフのスクランブルエッグ
Scrambled Truffle Egg
- - - 2,400yen
トリュフのリゾット
Truffle Risotto
- - - 3,000yen
トリュフピザ
Truffle Pizza
- - - 4,000yen
トリュフパスタ
Truffle Pasta
- - - 4,000yen
重茂のアワビのソテー 根セロリのピューレ
Sauteed Abalone ≪Omoe≫ with pureed celeriac
- - - 5,800yen
牛フィレ肉とフォアグラのステーキ トリュフのソース
Boeuf Rossini Filet of beef and Foie gras with Perigueux sauce
- - - 5,800yen
シェフ岩田 トリュフのスペシャルコース
Special Truffle Course
- - - 20,000yen~
■Pasta
吉田牧場のカチョカヴァロたっぷりのルッコラとトマトソースのパスタ
Pasta of Caciocavallo,Rucola with Tomato sauce
- - - 1,800yen
オマール海老のクリームパスタ
Pasta of Lobster
- - - 2,000yen
ゴルゴンゾーラチーズのペンネ
Penne with Gorgonzola cheese
- - - 1,800yen
■Rice Bread
ガーリックトースト
Garlic Toast
- - - 400yen
グリル焼きパン 2種のオリーブオイルと共に
Grilled Bread with Olive oil
- - - 400yen
パリゴさんのバケット
Parigot's Breads≪Shitennouji Osaka≫
- - - 200yen
■Stone Oven Dishes
日向牧場さんのカチョカヴァロの石釜焼
Caciocavallo Cheese≪Hyuga Farm≫
- - - 500yen
本日のピザ
Today's cheese Pizza
■Dessert
テリーヌショコラとピスタチオのアイスクリーム
Terrine Chocolate and Pistachio Icecream
- - - 1,000yen
こだわりバニラアイスクリーム
Vanilla Ice Cream
- - - 400yen
本日のアイスクリーム
Today's Ice Cream
- - - 400yen
季節のフルーツシャーベット
Season Fruit Sherbet
- - - 400yen
おいしい卵のクレームブリュレ
Creme brulee
- - - 800yen
■Pairings
ドライフルーツ各種 プリコット|イチジク|レーズン
Dried Fruits Apricot、Fig、Raisin
- - - 500yen
フレッシュチーズ盛合わせ
Assorted fresh cheese
- - - 2,000yen
自家製オリーブマリネ
Marinated Olives
- - - 300yen
フランス BOVETTI 大人のスパイシーチョコレート
Spiced Chocolate
- - - 600yen
■Course 8,000yen
熊本 こだまスイカのガスパチョ
Gazpacho Kumamoto Watermelon
カキのソテー ウイキョウのピューレ アニスのジュレ
Oyster,Fennel,anise
甘鯛のポワレ グリーンアスパラガス カモミールのエチュベ
Tile fish,Green asparagus,chamomile
リゾット? トマト?
Rissot? Tomato?
活ホタテのソテー 松茸 すだち
Scalop,Matsutake,Sudachi(citrus)
メイン
main dish
パリゴさんのパン
Parigot's Bread
あら川のもものパフェ
Parfait with Wakayama Arakawa paech
コーヒー又は紅茶
Coffee or Tea
■Course 5,000yen
アミューズ~食前のお愉しみ~
Amuse Bouche
鮮魚のカルパッチョ 柑橘のジュレ
Carpaccio with Citrus Gelee
本日のスープ
Soup of the Day
シェフおすすめ鮮魚のポワレ
Chef's Special Pan-seared fish
本日の肉料理
Meat of the Day
パリゴさんのパン
Parigot's Breads Shitennouji Osaka
本日のデザート
Dessert of the Day
コーヒー又は紅茶
Coffee or Tea
■Course 12,000yen
アミューズ~食前のお愉しみ~
Amuse Bouche
鮮魚のカルパッチョ 柑橘のジュレ
Carpaccio with Citrus Gelee
コラーゲンたっぷりテリーヌ フロマージュ・ド・テート
Tete de Fromage Jellied Pettitoes and porc ear
宮古 ホタテ貝のポワレとポルチーニ茸のソテー
Sauteed Scallop ≪Iwate≫ and porcini
活オマール海老のローストマンゴーソース
Roasted fresh Lobster with Mango sauce
フランス産トリュフのリゾット
truffle Risotto
“ロッシーニ” 牛フィレ肉とフォアグラのステーキ トリュフのソース
Rossini Black Angusbeef and Foiegras with truffe sauce
パリゴさんのパン
Parigot's Bread ≪Shitennoji Osaka≫
本日のデザート
Dessert of the Day
コーヒー又は紅茶
Coffee or Tea